In het prachtige monumentale pand ‘Het van Cappellenhuis’ vindt zondag 22 februari voor de vijfde keer een bruidsbeurs plaats. Het pand ligt in de historische kern van Capelle aan den IJssel en is tevens een sfeervolle trouwlocatie.

Alles wat jullie nodig hebben om jullie mooiste dag vorm te geven is aanwezig. De deuren staan open tussen 11.00 en 16.00 uur en de toegang is gratis.

Prosecco
Jullie wordt ontvangen met een heerlijk glas prosecco. Daarna kunnen jullie kiezen of jullie eerst de 25 exposanten gaan bekijken of dat jullie meelopen met de rondleiding naar de regentenkamer. Deze oudheidskamer is een uitstekende locatie voor een intieme plechtigheid.

Gaan jullie de exposanten bekijken, dan krijgen jullie een handig tasje mee. Hierin kunnen jullie alle informatie meenemen die de exposanten jullie aanbieden. De exposanten hebben natuurlijk erg hun best gedaan om jullie een zo goed mogelijke indruk te geven van wat ze in huis hebben om jullie dag compleet te maken.

Bruidstaarten
Kom zelf kijken of jullie ringen, je droomjurk of misschien wel jullie weddingplanner erbij zit! Lekkere cocktails proeven en snoepen van de bruidstaarten… Kortom, er is van alles in huis om jullie te laten zien wat er allemaal mogelijk is voor jullie dag.

trouwen doe je zo

Bruidsbeurs Trouwen doe je zo!
Zondag 22 februari 2015
11.00 – 16.00 uur

Van Cappellenhuis
Dorpsstraat 164
2903 BA Capelle a/d IJssel

Info: Ellen Remy 06-24664329 en www.boeiendbloemwerk.com

Of volg de beurs en de deelnemende exposanten op de Facebook pagina van Trouwen doe je zo!