Rotterdam – Aan het begin van de avond zijn twee mannen aangehouden op de Mariniersweg. De politie hield de mannen aan na een melding van bedreiging en mishandeling van een vrouw eerder die avond.

De vrouw en een van de mannen kregen op straat ruzie toen ze elkaar in het centrum van Rotterdam tegen kwamen. De vrouw zou betrokken zijn geweest bij een aanrijding met de auto van de man toen ze deze van hem had geleend. De man deelde een klap uit en uitte zeer ernstige bedreigingen richting de vrouw.

Toen hiervan melding werd gemaakt bij de politie, werd met meerdere eenheden naar de man uitgekeken. Agenten zagen hem al snel met een andere man in een auto rijden over de Mariniersweg en gaven het voertuig een stopteken. Vanwege de ernst van de bedreigingen hebben de agenten het tweetal met behulp van BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten)  uit de auto gehaald. De man (24, Rotterdam) is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau . Daar werd hij ingesloten voor verhoor. Ook de andere inzittende (25, Rotterdam) werd aangehouden om gehoord te worden. Hij is later die avond heengezonden.

Politie.nl

Afbeelding: Google streetview