foto©Conny Tiebout

“Rachmaninov in de polder” met Daniel Wayenberg en Martin Oei. In het kader van haar tienjarig bestaan organiseert stichting Muzick dit jaar jubileum concerten in cultureel centrum Pro Rege te Kralingen.

Op 16 februari  verzorgde Eric Vloeimans en Holland Baroque al een  geweldig concert voor een volledig uitverkochte zaal.


foto©Winish Chedi

Voor  17 maart staan geprogrammeerd Daniel Wayenberg en Martin Oei, en ook dit  belooft weer een muzikaal hoogtepunt te worden. De 88 jarige Wayenberg en de 21 jarige Oei vormen al weer 5 jaar een pianoduo en trekken inmiddels volle zalen. De oude meester en de jonge gezel  spelen voornamelijk Russische muziek zowel solo als quatre-mains.

Op het programma voor 17 maart staat Ramaninovs compositie ‘Six Morceaux’ voor quatre-mains, solostukken van Rachmaninov  en andere  Russische componisten zoals Liadov en Scriabin. Het programma draagt de ludieke titel: “Rachmaninov in de polder”.


foto©Conny Tiebout

Het concert vindt plaats in Pro Rege, Oudedijk 113, Rotterdam-Kralingen en begint om 15:00 uur. Zaal open: !4:30 uur. . Voor meer informatie en het  reserveren van plaatsen  zie www. Muzick.nl.  Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,- en aan de zaal € 20,- Strippenkaarten zijn natuurlijk ook geldig.

De kaarten zijn te reserveren via kaarten@muzikc.nl en te koop bij Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145; La Mer/Berlioz, Kortekade 14 en Van der Heijde Bladmuziek en cd’s, Coolsingel 119 (Donner).

www.muzikc.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.