Graag nodig ik u uit voor de Cultuurmixer Kralingen-Crooswijk. We zijn ditmaal te gast bij Galerie Kralingen aan de Gashouderweg. De Cultuurmixer staat in het teken van Cultuurbuur en in dat kader is er een geweldige voorstelling van Marjolein Meijers.

Wat is Cultuurbuur?
Ter bevordering van cultuurbereik in de wijken presenteert Cultuurbuur werk van professionele Rotterdamse kunstinstellingen/artiesten op de diverse wijkpodia in de stad.
Deze samenwerking biedt (grote) kunstinstellingen/artiesten uit Rotterdam de mogelijkheid hun publieksbereik te vergroten, tegelijkertijd krijgen wijkpodia gelegenheid om meer culturele activiteiten aan te bieden aan de wijkbewoners.

Marjolein Meijers
Van Berini tot Solex. Van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek. Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Ook haar jubileum wordt een solo, met muzikanten Walter en Onno Kuipers, een overzicht van haar muzikale leven, gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach…www.marjoleinmeijers.nl

Cultuurmixer
De Cultuurmixers maken ontmoeting mogelijk tussen bewoners, kunstenaars, creatieven, culturele instellingen, organisaties, ambtenaren, politici, stedelijke diensten, en wat al niet meer!
Na de voorstelling is er natuurlijk gelegenheid om met elkaar bij te praten en/of kennis te maken.

Programma
18.30 uur Inloop
19.00 uur Welkom en toelichting Cultuurbuur
19.15 uur Van Berini tot Solex, voorstelling Marjolein Meijers
20.30 uur Netwerkborrel
21.15 uur Einde

Als u zeker wilt zijn van een plek bij de voorstelling stuur dan een e-mail met het aantal kaarten dat u wilt reserveren en uw NAW- gegevens naar kc@cultuurscouts.com o.v.v. BERINI. Uiteraard bent u vanaf 20.30 uur ook welkom bij de netwerkborrel als u de voorstelling niet gaat bezoeken.

Ik hoop u te zien op de Cultuurmixer.
Dinsdag 16 december, 18.30 uur- 21.15 uur
Galerie Kralingen
Gashouderstraat 9

Hartelijke groet,
Jolanda Copier
Cultuurscout Kralingen-Crooswijk

06 34 777 098
kc@cultuurscouts.com
www.cultuurscouts.com

meijers