Uitvaart Joop van den Bos

apr 26, 19 Uitvaart Joop van den Bos

De uitvaartplechtigheid van Joop van den Bos vindt plaats op maandag 29 april, vanaf 13.30 uur in de aula van Crematorium Hofwijk, Delftweg 230 in Rotterdam-Overschie.

De rouwkaart geeft aan: ‘Als laatste groet wordt één losse bloem zéér gewaardeerd’.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is Crematorium Hofwijk bereikbaar met RET bus 40 van Rotterdam CS naar Station Delft. De rit duurt ongeveer 20 minuten. De bus vertrekt op werkdagen om het halve uur. Zie: ret.nl/home/reizen/dienstregeling

Zie ook het overlijdensbericht op: desteronline.nl/joop-van-den-bos-overleden

Eerbetoon

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk op zondag 28 januari 2018 in Osteria Vicini in Kralingen, werd Joop van den Bos geëerd, wegens zijn negentigste verjaardag en optredens met eigen gedichten, jarenlang, tijdens culturele evenementen in Kralingen-Crooswijk. Hij werd toegesproken door de voorzitter van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk Arjen Baas. Naast Joop zit zijn vrouw Jenny.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *