De verkoop van brandkasten en kluizen is de afgelopen tijd meer dan verdubbeld. Dat komt omdat steeds meer banken stoppen met het verhuren van safeboxen.” Aan het woord is Mike van Mastrigt, eigenaar van ‘Van Mastrigt Coins & Stamps Rotterdam’, een zeer ruim gesorteerde zaak op de Botersloot, vlakbij het marktterrein van de Binnenrotte.

Mike vervolgt: ,,Bij ons kunt u kiezen uit wel 1500 verschillende kluizen en brandkasten. In de winkel staan er ruim 40, zodat u echt het verschil kunt zien en voelen. En dat is niet voor niets, want niets is zo erg als schijnveiligheid. U denkt dat uw waardevolle spullen goed zijn opgeborgen, maar toch is alles na een inbraak verdwenen, ook vaak met kluis en al. Dus is het verstandig als u zich even goed laat voorlichten. Op internet staan talloze filmpjes hoe ogenschijnlijk degelijke kluizen met kinderlijk gemak worden geopend. Mijn advies is daarom: als u een kluis aanschaft neem dan ook echt een goede, zoals bijvoorbeeld de Metafa meubelkluis, die door de consumentenbond als beste koop is uitgeroepen, of leg anders uw waardepapieren gewoon in de boekenkast achter de boeken.” Bij Van Mastrigt is in de loop der jaren een grote expertise opgebouwd, zodat u optimaal geadviseerd kunt worden:

mastrigt01   mastrigt02 mastrigt03

Brandkast
Een brandkast is niet hetzelfde als een kluis. Een kluis kan wel meteen ook een brandkast zijn. Een brand in een kamer duurt hooguit een half uur, dan is de brandstof op. De temperatuur loopt dan in een korte tijd op tot wel 700 graden. Onze brandkasten kunnen gedurende langere tijd een temperatuur verdragen van boven de 1000 graden. In de brandkast is er dan niets aan de hand. Uw papieren zijn echt veilig.

Monteren
Om te voorkomen dat men de hele kluis meeneemt moet de kluis aan het pand worden verankerd, liefst aan de grond én aan een muur. Indien nodig, zorgen wij voor een vakbekwame monteur, die hierin is gespecialiseerd.

Laptopkluis
Studenten wonen vaak bij elkaar en willen hun waardevolle spulletjes, zoals paspoorten en laptops, toch veilig opbergen. Daar is de laptopkluis ideaal voor. Die neemt weinig ruimte in.

mastrigt04 mastrigt05

Autokluis
Ideaal voor uw auto of caravan. Stevig verbonden aan uw auto of caravan, zodat uw waardepapieren altijd veilig zijn.

Archiefkasten
Ook hierin is verschil in beveiliging. Wilt u uw archief alleen maar afsluiten of wilt u het beveiligen tegen inbraak?

Sleutelkluizen
Er zijn meerdere opties. Wilt u een paar sleutels veilig opbergen of gaat het om tientallen?

Om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden raden wij u aan om even langs te komen of onze site te bezoeken.

mastrigt06

M. v. MASTRIGT
COINS & STAMPS
ROTTERDAM
Botersloot 62 & 64 (Hoek Hoogstraat)
Rotterdam-Centrum
Telefoon 010-4143077
e-mail: m.mastrigt@wxs.nl
www.coins-stamps-rotterdam.nl
Openingstijden:
di. – vr. 10.00-12.00 / 12.30-17.00 uur,
zat. 10.00-16.30 uur.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.