Wat is karate kickboksen?
Kickboksen is ontstaan in Japan en heeft zich van harde karatestijlen uit ontwikkeld, zoals het Kyokushin karate wat wij beoefenen. Wij zetten de traditie voort, vandaar onze karate kickboksen.

Wij geven karate kickboksen?
Wij verzorgen karate kickboksen voor kinderen in recreatief verband, dat betekent dat wij niet gericht zijn op wedstrijden. Het is een sport die kinderen wapent tegen de vervelende zaken waarmee zij helaas te maken krijgen. Ook leert karate kickboksen kinderen hoe zij kunnen reageren wanneer ze daadwerkelijk aangevallen worden. karate kickboksen voor kinderen is een zeer veelzijdige sport. Alle fysieke vaardigheden worden aangesproken en ontwikkeld: coördinatie, kracht, snelheid, en uithoudingsvermogen. Het is een sport die normen en waarde hoog in het vaandel heeft. karate kickboksen voor kinderen kent dan ook een duidelijke structuur en strakke begeleiding zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Waarom onze karate kickboksen?
Filosofie en respect vanuit het karate. Een complete workout met de voordelen van stoten en trappen. Wij geven karate kickboksen op een eenvoudige en realistische manier en bevorderen zo de conditie, zelfvertrouwen, concentratie en zelfverdediging van uw kind.

Wat heb je nodig om mee te doen?
Kom je voor een proefles? Dan volstaat een sportbroek, een T-shirt. Er wordt gesport op blote voeten. Schrijf je je officieel in? Dan is het verplicht dat je in de lessen een pak en bescherming draagt zoals bokshandschoenen en voet-scheenbeschermers.

Wanneer en waar?
Sportlocatie: Gashouderstraat 38, Rotterdam-Kralingen.
Kickboksen voor kinderen wordt verzorgd op donderdag van 16:45 – 17:30 uur.

Wat kost karate kickboksen voor kinderen?
Lesgeld voor karate kickboksen voor kinderen bedraagt 25 euro per maand.
Lees hier meer over de bijkomende kosten en lesgelden.