Verkrachter van studente in de Esch maakte nog een slachtoffer

okt 26, 18 Verkrachter van studente in de Esch maakte nog een slachtoffer

De Rotterdammer die vastzit voor de verkrachting van een studente in de wijk de Esch, zou diezelfde dag een andere vrouw hebben aangerand.

De 18-jarige Gerson F. zou op 21 juli in de Herman Bavinckstraat een studente uit Indonesië hebben proberen te wurgen met een t-shirt. Daarna heeft hij haar verkracht waarbij de vrouw ernstig gewond raakte.

De man moet volgende week vrijdag voor het eerst voor de rechter komen. De zaak wordt dan nog niet inhoudelijk behandeld. Uit de dagvaarding van justitie blijkt dat hij diezelfde 21e juli een andere vrouw zou hebben lastiggevallen.

Justitie gaat er vanuit dat hij het slachtoffer van achteren benaderde, een hand op haar mond legde en haar bil betastte.

Naast seksueel misbruik en poging tot moord wordt Gerson F. verdacht van beroving van twee mobieltjes. Daarbij zou hij kort achter de slachtoffers hebben gelopen en plotseling hun telefoon hebben weggepakt.

In maart van dit jaar zou de Rotterdammer ook een portemonnee hebben gestolen.

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *