Met trots maken we bekend dat Bio & Natural aan de Oudedijk 170-A in Rotterdam-Kralingen op 17 september jl. de deuren heeft geopend. Op die dag was er gelegenheid om de winkel te komen bewonderen. Bio & Natural is een speciaalzaak met geselecteerde Organic, natuurlijk en uniek assortiment. Er is een grote variatie in producten: van biologische en natuurlijke voedingssupplementen tot pure Argan olie en met derivaten uit het zuiden van Marokko.

De eigenaar is Nour Eddine Rhezila. Hij is altijd een sportman geweest. Hij begon als Master(Msc) in Literary Critisism aan de universiteit van Fez in Marokko en kwam later via Engeland (Cambridge University), Zweden (Stockholm University), uiteindelijk in de 90-er jaren in Nederland terecht (Universiteit van Amsterdam).

Sport en gezondheid
Door omstandigheden en zijn nieuwe hobby van computeren is Nour Eddine verder gegaan met ICT engineering en daarna met zijn eigen onderneming in ICT-beveiliging –
Cyber Security specialisatie. Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest als ICT-er – maar wel sporten in de avonduren en in het weekend – is hij nu volledig voor sport en gezondheid gegaan. Hij is gediplomeerd personal trainer en voedingsspecialist en ook psycholoog in opleiding. Hij coacht mensen en begeleidt hen bij het sporten en verschillende trainingen, vooral fitness, atletiek, en zelfverdediging.

Nour Eddine Rhezila

Nour Eddine Rhezila

Gezonde levensstijl
De nieuwe gezondheidswinkel is een aanvulling op zijn werk. Het principe  van een gezonde levensstijl wil Nour Eddine graag delen met iedereen. Hij is een Rotterdammer geworden en wil graag Kralingen en Rotterdam, waar hij woont, bewust maken van de noodzaak van een gezonde levensstijl (bewegen en gezond eten) die leidt naar een lang en gezond leven. In zijn winkel Bio & Natural treft u een grote keus in speciale biologische en natuurlijke producten die goed zijn voor iedereen en voor alle leeftijden. Bio & Natural zegt: ga voor een lang en gezond leven, ga voor kwaliteit voor de scherpste prijs!

bio-natural-logoOudedijk 170-A | 3061 AR Rotterdam
tel. 010-8184639 | 0646-094565
Nour Eddine Rhezila
contact@bioandnatural.com
www.bioandnatural.com

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.