Excelsior Rotterdam ontvangt aanstaande zaterdag regerend landskampioen PSV in Stadion Woudestein. Met tien punten uit de eerste zes wedstrijden staan de Kralingers fier op de achtste plaats van de Eredivisie. Uiteraard hoopt Excelsior Rotterdam zaterdag op een stunt in het ongetwijfeld uitverkochte Stadion Woudestein.

,,We hebben laten zien dat we niet alleen kunnen counteren, maar ook het spel kunnen maken. Dat is positief en ik denk dat 1-1 uiteindelijk een terecht uitslag is”, zo liet hoofdtrainer Mitchell van der Gaag afgelopen zaterdag na de uitwedstrijd tegen Willem II weten. Excelsior Rotterdam begon slecht aan dit duel, maar herstelde zich en kwam via Hicham Faik op gelijke hoogte met de thuisploeg.

Sparta
Dankzij dit punt speelde Excelsior Rotterdam voor het eerst gelijk, na eerder drie overwinningen te hebben behaald en twee keer te hebben verloren. Het resultaat is dat Excelsior Rotterdam op een keurige achtste plaats in de Eredivisie staat, één plek onder stadgenoot Sparta Rotterdam. Feyenoord is bovendien lijstaanvoerder in de Eredivisie, waardoor de ranglijst een wel heel positief Rotterdams tintje kent. Feyenoord won afgelopen weekend van PSV, de regerend landskampioen die aanstaande zaterdag tegenstander is van Excelsior Rotterdam.

Tickets
Een echte topper dus in het vernieuwde Stadion Woudestein. Het was dan ook druk de afgelopen weken bij de administratie en in de online ticketshop, waar kaarten gekocht kunnen worden voor alle wedstrijden van Excelsior Rotterdam. Heb je een (seizoen)clubkaart van Excelsior? Dan kun je online tickets kopen voor het thuisduel van aanstaande zaterdag. Heb je geen (seizoen)clubkaart? Kom dan naar de administratie van Stadion Woudestein om tickets te kopen.

Hicham Faik als stralend middelpunt van het feest van Excelsior na de gelijkmaker tegen Willem II. Foto: Jan den Breejen

Hicham Faik als stralend middelpunt van het feest van Excelsior na de gelijkmaker tegen Willem II. Foto: Jan den Breejen

Supportershome
Na het treffen met PSV wacht Excelsior Rotterdam de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, met onder meer voormalig Excelsiorspelers Sander Fischer en Darren Maatsen. Daarna volgen twee thuiswedstrijden: Roda JC Kerkrade (zondag 16 oktober, 14.30 uur) en PEC Zwolle (vrijdag 21 oktober, 20.00 uur). Tickets voor deze duels zijn te koop via www.excelsiortickets.nl. Kom je aanstaande zaterdag naar Stadion Woudestein en wil je voor de wedstrijd een hapje eten? Reserveer dan voor het diner in het supportershome via info@excelsiorhospitality.nl.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]