Twee ouders van kinderen van De Kralingsche School attendeerden De Ster op het Jong Roffa Songfestival, Francis de Hoog en Frans van Zoelen. Laatstgenoemde stuurde een video mee. Francis de Hoog leverde de tekst die enigszins werd aangepast.

Er zijn 3 groepen van 3 scholen in Kralingen-Crooswijk die na een selectie in de finale (14 finalisten) staan! Dat zijn de De Bavokring, De Kralingsche School en De Esch. De kinderen hebben zelf hun liedjes geschreven en met hulp zijn die ingezongen en geproduceerd. Met de stemmen van de publieksjury maken ze kans op o.a. een heuse videoclip!

Er zijn wat grote scholen (o.a. in Hoek van Holland) die onlangs in de Hoekse Krant stonden. Dat levert aandacht én stemmen op. Ze staan dan ook aan kop in de competitie.

De scholen in Kralingen-Crooswijk kunnen natuurlijk niet achterblijven, dus ga luisteren stemmen. Dat kan op jongroffa.nl of via de QR code.

Stemmen kan tot maandag 10 mei. De uitslag zal op vrijdag 14 mei bekend worden gemaakt.

Zie ook: songfestival.nl, openuptorotterdam.eu/nieuws en rotterdamfestivals.nl/verzameld/stadsprogramma-eurovisie-songfestival


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.