Ako Sol is binnenkort helemaal verhuisd!

Met in gang van 15 februari 2020 is niet alleen de werkplaats van Ako Sol – Zonwering maar zijn ook de showroom en het kantoor verhuisd naar deTitaniumstraat.

Titaniumstraat 41-A te Rotterdam
Bedrijventerrein Prins Alexander
Opzij van de Hoofdweg

Ako Sol, een zonwering-vakspecialist met jarenlange ervaring. Wat ons verbindt is de deskundigheid en professionaliteit in zonwering, rolluiken, lamellen, markiezen, vitrages en vele andere aanverwante productgroepen.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed van dienst te zijn. In onze moderne, sfeervolle showroom met aansprekende presentaties vindt je de beste oplossingen om de zon te weren. Je wensen worden geïnventariseerd en de mogelijkheden worden besproken. Vaak komt één van onze vakmensen de situatie thuis bekijken en worden de exacte maten opgenomen. Als je een keuze hebt gemaakt wordt vervolgens het product speciaal op maat gemaakt.

Het monteren van de producten vereist kennis en vakmanschap. Goede montage verhoogt het gebruiksgemak, bevordert de levensduur en voorkomt beschadiging van de woning. Onze vakmensen verzorgen een efficiënte en betrouwbare montage. Daar kun je op rekenen! Alle producten worden bovendien geleverd met uitgebreide garantie, zodat je jarenlang gerust en comfortabel kunt genieten van de aankoop.

Bekijk onze Winter Acties