KARIMA BOUCHTAOUI
ZUID-HOLLAND LIJST 1

Als alleenstaande moeder weet ik hoe belangrijk het is om mijn kinderen een goede toekomst te geven. Ik wil dat ze niets tekortkomen. Ik wil dat ze straks een GOEDE BAAN vinden. Ik wil dat ze een fijne en betaalbare woning vinden, zonder dat ze daar jaren op moeten wachten. Als ze naar hun werk gaan of terug naar huis, wil ik niet dat ze vast staan in de file of zich in de overvolle metro moeten proppen. Dat gun ik niet alleen mijn kinderen, maar al onze inwoners.

Zuid-Holland is in mijn ogen de mooiste provincie van ons land. We mogen trots zijn op wat we met elkaar hebben opgebouwd. Dat moeten we KOESTEREN en beschermen. Maar er zijn nog veel dingen die we moeten verbeteren. Nog te vaak staan we vast in het verkeer, terwijl we graag eerder op ons werk of bij onze geliefden zouden aankomen. Nog niet voor iedereen is een fijn en betaalbaar huis te vinden. En we moeten hard blijven werken aan goede banen die zorgen voor een inkomen.

Ik wil bouwen aan een Zuid-Holland waar mensen ook in de toekomst fijn kunnen werken, prachtig kunnen wonen en heerlijk kunnen leven. Ik wil dat er meer ruimte komt om nieuw huizen te BOUWEN. Ik wil ondernemers de kans geven zich hier te vestigen zodat ze banen kunnen creëren. En ik wil dat iedereen kan blijven genieten van een mooie groene omgeving. Samen kunnen we daarvoor zorgen. Samen krijgen we het voor elkaar.

Instagram: karimaopinsta | Twitter: @K_Bouchtaoui


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.