Na vandaag, woensdag 27 mei, is PLUS De Esch gesloten – om ingrijpend te kunnen verbouwen. Op dinsdag 9 juni, vanaf 16.00 uur, zijn de klanten weer welkom. PLUSondernemer Rien Waardenburg: “We steken onze nek uit voor De Esch”. Afgelopen vrijdag lag al een klein deel van de winkelvloer open, voor de inspectie van de leidingen in de kruipruimte.

Rien Waardenburg: “PLUS regelt dit soort dingen altijd heel erg goed”. U kunt er dus van uitgaan dat u op dinsdag 9 juni weer naar binnen kunt in de supermarkt in Winkelcentrum De Esch, die dan een ware metamorfose zal hebben ondergaan. ’t Werd weer ’s tijd, volgens Rien, na 13 jaar.

Assortiment
Niet alleen de inrichting van PLUS De Esch wordt aangepast aan de eisen des tijds, ook met het assortiment is dat het geval. Zo’n 3.000 extra artikelen zullen straks in de schappen liggen. Van dat assortiment zijn meer dan 1.000 artikelen biologisch. In dat opzicht heeft PLUS een naam hoog te houden! U moet dan vooral denken aan groente, vlees en zuivel.

Kookeiland
Volslagen nieuw zal het ‘kookeiland’ zijn. Regelmatig zullen daar demonstraties worden gegeven, waarbij u kunt proeven en u uw culinaire kennis kunt vergroten. Ook nieuw: de verse noten en het ‘state of the art’ snackmeubel – om warme snacks, zoals saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, frikandellen, mini pizza’s en saté-broodjes, mee te kunnen nemen. En de koffiecorner is ook nieuw. Met gratis (!) koffie van versgemalen koffiebonen en zitjes. PLUS De Esch wordt een stuk comfortabeler.

PLUS-ondernemer Rien Waardenburg, 2e van rechts. Verder, van links naar rechts, de toegewijde medewerkers Ria, Nick en Tamara.

PLUS-ondernemer Rien Waardenburg, 2e van rechts. Verder, van links naar rechts, de toegewijde medewerkers Ria, Nick en Tamara.

Beste wijnsuper
Rien Waardenburg is er nu al zeker van dat PLUS dit jaar wéér de ‘beste wijnsupermarkt’ van Nederland wordt (voor de 11e keer!) en laat weten dat het wijnassortiment wederom aanzienlijk zal worden uitgebreid. Voor de slijterij, ook met gedistilleerd, zal meer ruimte worden gemaakt.

PLUS Ophaalpunt

De impressie van de achterzijde van PLUS De Esch, mét Ophaalpunt, is ter beschikking gesteld door 'Sizo in and outdoor signing', Capelle a/d IJssel.

De impressie van de achterzijde van PLUS De Esch, mét Ophaalpunt, is ter beschikking gesteld door ‘Sizo in and outdoor signing’, Capelle a/d IJssel.

er ook aan de achterzijde van de supermarkt wat veranderd. Daar werd voorheen alleen geladen en gelost. Op dinsdag 9 juni zal daar het ‘PLUS Ophaalpunt’ zijn gevestigd. Ophaalpunt van de door u online bestelde boodschappen! U bent in uw auto op weg naar huis en hebt beloofd de boodschappen mee te nemen. Dít is de snelle en gemakkelijke oplossing. U dient wel één dag van tevoren online te bestellen.

Pinautomaat
Zoals u zal hebben opgemerkt is de pinautomaat aan de Watertorenweg er niet meer. Geen nood, u vindt de pinautomaat weer terug in de vernieuwde PLUS De Esch! Voorts herbergt PLUS De Esch een PostNL PakketPunt en u kunt er uw OV-chipkaart opladen.

Monique
PLUS De Esch ligt er even helemaal uit en voor alle betrokkenen is dit een hectische tijd. Maar op dinsdag 9 juni zijn de klanten weer van harte welkom in de totaal vernieuwde supermarkt. Rien Waardenburg wil nog wel even gezegd hebben dat hij de supermarkt in De Esch (en de PLUS in Schiedam) runt met zijn echtgenote Monique, de stille kracht op de achtergrond. Rien: “We doen het samen”. Misschien ziet u haar even op 9 juni.

plus logoRijnwaterstraat 35 Rotterdam
Tel. 010-4531931
www.plus.nl
7 dagen per week geopend