Aanstaande maandag 26 oktober vindt er voor geïnteresseerden een webinar plaats over de werkzaamheden aan de Rottemerentunnel (A16). Je hoort dan alles over de bouwmethode en de landschappelijke inpassing van de tunnel, terwijl je thuis achter je computer zit. Het webinar vindt plaats op 26 oktober 2020 van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Voor het webinar moet je je van tevoren inschrijven. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Bijzonder onderdeel
De Rottemerentunnel is een uniek onderdeel van het project A16 Rotterdam. In het Lage Bergse Bos ligt de A16 Rotterdam straks in een half verdiepte tunnel van 2,2 kilometer lang. De tunnel wordt fraai en groen ingepast in het landschap en is 100% energieneutraal. Een wereldprimeur!

Maand van de Rottemerentunnel
Er is van alles te vertellen over de nieuwe tunnel. Daarom hebben we de maand oktober uitgeroepen tot ‘Maand van de Rottemerentunnel’ met tal van activiteiten en lezingen. Zo kan je de Rottemerentunnel-wandelroute lopen en zijn er online presentaties. Voor een aantal activiteiten is aanmelden verplicht. Het actuele programma en mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website.

Terugkijken
Kan je er op 26 oktober niet bij zijn? Na het webinar wordt de link op de website a16rotterdam.nl gepubliceerd, zodat je het op een later moment kan terugkijken.

Kan je niet wachten om meer over de tunnel te horen? In deze video legt projectleider Arie Loef uit hoe de Rottemerentunnel wordt gebouwd. Hij heeft het ook over planning, techniek en de impact op de omgeving.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.