De aankomende twee afsluitingen van de A13 vanaf Delft-Zuid richting knooppunt Kleinpolderplein in het Koningsdagweekend (26 t/m 29 april) en het weekend van vrijdag 3 mei 22.00 uur t/m maandag 6 mei 05.00 uur worden verplaatst. De aannemer heeft in samenspraak met Rijkswaterstaat besloten om de werkzaamheden in deze weekenden uit te stellen. Deze worden op een later moment opnieuw ingepland. De werkzaamheden aan de A16 richting Rotterdam vanaf het Terbregseplein tot Kralingen (afrit 26) gaan komend Koningsdagweekend wel door.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Bereid u goed voor
Rijkswaterstaat vervangt of renoveert in Zuid-Holland de komende jaren een groot aantal verouderde bruggen, tunnels en wegen. Lees hier meer over de werkzaamheden in de regio Zuid-Holland.

Wilt u tijdens de werkzaamheden slimmer reizen en hinder vermijden? Bereid u dan goed voor. Kijk op de website van Zuid-Holland Bereikbaar voor een overzicht van grote werkzaamheden in Zuid-Holland én voor inspiratie om slimmer en duurzamer te reizen. Ook werkgevers of logistiek ondernemers kunnen hier terecht voor tips over mobiliteit, regelingen en efficiëntere logistiek. Zo houden we de komende jaren met elkaar Zuid- Holland in beweging.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, afdeling Communicatie, telefoon: (088) 7970566 of e-mail: wnz@perszaken.rws.nl.

(Ingezonden mededeling Rijkswaterstaat)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.