Werkzaamheden Lusthofstraat/Voorschoterlaan duren langer

okt 29, 19 Werkzaamheden Lusthofstraat/Voorschoterlaan duren langer

Kralingen, 29 oktober 2019 – Stadsbeheer laat weten dat de werkzaamheden Lusthofstraat-Voorschoterlaan (kruispunt) plm. 1½  week langer gaan duren. Dit heeft 2 oorzaken:

  1. De kabels en leidingen van gas en telecom lagen dichter bij de werkzaamheden dan verwacht;
  2. Door de grote hoeveelheid regen van vorige week kon het hoofdriool niet afgesloten worden.

De werkzaamheden aan de riolering zijn op 14 oktober begonnen en zouden op 30 oktober moeten zijn beëindigd. Dat wordt dus, als het niet tegenzit, aan het eind van de week van maandag 4 november. Verkeer wordt omgeleid met borden.

Nieuwsbrief

Stadsbeheer meldt ook dat er een nieuwsbrief wordt verspreid onder de direct omwonenden en andere belanghebbenden. Aangezien veel bezoekers van de Lusthofstraat (winkelstraat!) geen ‘direct omwonenden’ zijn en dus geen nieuwsbrief ontvangen, ziet u die hier:

Nieuwsbrief-werkzaamheden-kruising-Lusthofstraat-en-Voorschoterlaan-oktober-2019.pdf.

Groot onderhoud Lusthofkwartier

Vanaf 16 september tot half 2023 voeren de gemeente Rotterdam en Stedin groot onderhoud uit aan riolering, straten, het groen en het gasleidingnet in het Lusthofkwartier. De openbare verlichting wordt waar nodig vervangen door LED-lampen. Zie: rotterdam.nl/wonen-leven/lusthofkwartier.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *