“We gaan ook piercings zetten. Jamie heeft het diploma gehaald en de GGD komt langs voor de controle.” Flavour Visagie bestaat 20 jaar, maar eigenaresse Fleur Bakker (op foto rechts) kijkt vooruit. In de salon aan Vlietlaan werken Naline als schoonheidsspecialiste, die huidtherapeute wil worden, Jamie als visagiste en nu ook pierciste en Fleur Bakker als visagiste met als specialiteit permanente make-up.

Fleur: “15 juni 2004 ben ik gestart aan de Oudedijk bij Jean Paul Kappers. Nu is daar Babor Institute Kralingen gevestigd. Daarvoor werkte ik op locatie en ging ik met mijn koffertje bij de mensen langs.”

Na de Oudedijk betrok Fleur in 2011 haar eigen salon aan de Vlietlaan 42 en in 2013 verhuisde ze naar de huidige locatie, Vlietlaan 46. In die tijd werd ook de woordcombinatie ‘Flavour Visagie’ bedacht. ‘Fleur’ werd ‘Flavour’. Bekt goed, zoals dat heet.

“We zijn op het juiste moment gestart”, kijkt Fleur terug. “Opeens kwamen de wimperextensions, brow lift en spray tan op. Wij waren een van de eerste wimpersalons.”

“We proberen vooraf eerlijk te zijn over wat je kan verwachten. We vertellen niet dat je er na de behandeling 10 jaar jonger uitziet.” Een preventief middel voor behoud van een gladde huid is micro-neeling, weet Fleur.

Jamie zal in september a.s. 10 jaar als assistente in dienst zijn. Daarvoor was ze 2 jaar stagiaire.

Kinderfeestjes en workshops
Voor meisjes van 4 tot 8 jaar zijn bij Flavour Visagie kinderfeestjes mogelijk, met prinsessen-thema. Voor meisjes van 8 tot 12 jaar make-up feestjes. Verder zijn er workshops voor tieners en volwassenen.

Er kan ook gewinkeld worden in Flavour Visagie, kleding, accessoires en make-up. Ook vegan make-up. Daarvan wordt steeds meer verkocht.

 

Flavour Visagie Women only!
Vlietlaan 46 B-C
3061 DZ Rotterdam
tel. 06-51596196
info@flavourvisagie.nl
www.flavourvisagie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.