Het vak van pedicure biedt veel mogelijkheden voor een mooie carrière. Bovendien blijft de behoefte aan pedicures op de arbeidsmarkt groeien. Als pedicure kun je genieten van veel voordelen, zoals veel vrijheid om je tijd zelf in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande pedicurepraktijk of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.

Tijdens de opleiding Basispedicure doe je veel kennis en ervaring op waarmee je alle mogelijke voetbehandelingen die te maken hebben met huidaandoeningen of afwijkingen aan teennagels uiteindelijk zelf kunt uitvoeren. Opleidingsinstituut Pediroda leidt op haar leslocatie in Rotterdam studenten op tot het officieel erkende branchediploma Basispedicure. Je leert het vak in een rustig tempo en je hebt les van vakkundige en ervaren docenten. Opleidingsinstituut Pediroda is officieel erkend door Brancheorganisatie PROVOET en door Stichting BRAVO. Pediroda werd twee keer verkozen tot beste pedicureopleider van Nederland.

De nieuwe startdatum voor de opleiding Basispedicure op de Pediroda locatie Rotterdam in het gebouw van MSK / Podiamed, aan de Dotterbloemstraat 20, is op dinsdagochtend, 5 maart 2024.

Ben je geïnteresseerd?
Surf dan naar www.pediroda.nl en meld je aan. Wil je meer informatie over de opleiding of bijvoorbeeld over subsidiemogelijkheden? Neem dan contact op via mail: info@pediroda.nl of bel tijdens kantooruren naar 0548 – 545077.

 

Opleidingsinstituut Pediroda Hoofdkantoor:
Parmentierweg 18, 7602 PW Almelo
0548 – 545077
info@pediroda.nl
www.pediroda.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.