Aanschouw het werk van de nieuwste generatie choreografen tijdens Moving Futures Festival in Rotterdam! Van 20 t/m 22 februari staat dit festival voor hedendaagse dans voor de vijfde keer in Theater Rotterdam – locatie Schouwburg en de Pauluskerk met maar liefst drie premières. Daarnaast kun je deelnemen aan aftertalks, dansfilms bekijken en een rondleiding achter de schermen meemaken.

Jij kunt hierbij zijn! Wij geven twee tickets weg voor de laatste avond van Moving Futures, vrijdag 22 februari. Wees getuige van een samenwerking tussen dansers en wetenschappers in het experiment Notes on Synchrony. Daarna vervolgen we de avond met Die Verwandlung, waarvoor choreograaf Sophie Mayeux de Choreography Award won op het ITs Festival 2016. Samen met Emotional Porn van Keren Rosenberg en Tony Markus Sacharias is de voorstelling nu in een bewerkte versie te zien in een sterk visueel en beeldend dubbelprogramma.

Premières
Maar ook de andere avonden zijn zeer de moeite waard. Woensdag 20 februari staat in het teken van premières. Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage nemen je mee in het humoristische duet Panflutes & Paperwork.

Female solo’s
Donderdag 21 februari is gewijd aan solo’s van vrouwelijke choreografen. Heather Ware en Hilde Elbers presenteren The Beauty of Falling Apart in de Pauluskerk. Vervolgens kun je door naar Theater Rotterdam – locatie Schouwburg, waar je in een dubbelprogramma Fading Fire van Lois Alexander en Hope & Heavy Metal van Sigrid Stigsdatter Mathiassen ziet.

Winnen?

Wil jij tickets winnen voor de laatste avond van het Moving Futures Festival op vrijdag 22 februari? Mail dan naar pr@dansateliers.nl  en vertel ons waarom jij naar het festival wil! Meedoen kan t/m 13 februari. Op 14 februari wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Niet gewonnen? Je kunt tickets voor de losse voorstellingen kopen via www.movingfutures.nl.  Vind het je het lastig om te kiezen? Koop dan voor 30 euro het Moving Futures-passepartout. Dat geeft toegang tot alle voorstellingen op 20, 21 en 22 februari in TR Rotterdam.

(ingezonden mededeling Dansateliers – dansateliers.nl)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.