Super-Actief gaat door met bewoners steunen en samenbrengen voor meer gezelligheid in ieders leven. Dit doen we in De Esch en in Struisenburg. Hiervoor zijn we op zoek naar extra ondersteuning. We zoeken maatjes die op bezoek willen gaan bij ouderen maar ook bewoners die een leuke activiteit willen organiseren voor bewoners. Want de één houdt van een groep en de ander is liever alleen bezig. Wij willen voor ieder wat betekenen. Denk alstublieft na of u wat kan betekenen, al is het nog zo klein, wij zijn er blij mee.

Wekelijks programma
We hebben een wekelijks programma en een incidenteel programma georganiseerd, wat we deze winter presenteren als het Winter Wonderplan. De donkere dagen zijn vaak ongezellig maar als we samen genieten maken we het verschil. Meldt u aan en doe lekker mee!

Kom bewegen op eigen niveau met een kop koffie erna, of spelletjes spelen, kaarten maken, breien of haken, Rummykub spelen of gewoon alleen koffie drinken en praten. Of doe lekker mee aan de maandelijkse activiteiten zoals Bingo, een theatervoorstelling, een sinterklaasmiddag en een kerstmiddag op 19 december met de Havenstad Operette.

We hebben zelfs al een middag gepland op 13 januari met een voorstelling van zangeres Waldin Roes en pianist Bert Nicodem. Wilt u een poster van het Winter Wonderplan ontvangen? Mail dan naar info@super-actief.nl maar bellen kan uiteraard ook.

SuperDag
Waar we graag even extra aandacht op vestigen is SuperDag, een heerlijke dag voor bewoners die graag de deur uitgaan en zich minder alleen willen voelen. Iedere donderdag is dit van 10.00 tot 14.30 uur in Pompgebouw De Esch. Er is ruimte voor 12 à 15 bewoners die met elkaar praten, bewegen als dat kan, samen lekker lunchen en een activiteit doen. De activiteiten verzinnen we samen en dat kan van alles zijn, van bloemschikken tot een spel. Van schaken tot breien.

U bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te doen, maar we vinden het heerlijk als we een vaste groep bezoekers kunnen ontvangen, zodat we elkaar goed leren kennen. De kosten voor de lunch bedragen € 3,50 maar de eerste keer is gratis.

U kunt De Pomp aan de Rijnwaterstraat 23 met het openbaar vervoer goed bereiken, maar ook Trevvel weet ons goed te vinden en de wijkbus kan ook ingezet worden. Wij helpen u wel om dat te regelen. Laat u niet tegenhouden en kom gezellig langs!

CONTACT:
Stichting Super-Actief
Clara van Vliet 06-54362001 en/of Anita Kornman 06-11886979
website: www.super-actief.nl | www.facebook.com/SuperActief

(ingezonden mededeling Stichting Super-Actief)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.