Voel u thuis in Hoppesteyn

U hebt wat zorg nodig maar u wilt zo zelfstandig mogelijk blijven wonen, op een manier die bij u past. Bij Hoppesteyn luisteren we écht naar u en bieden we in samenspraak persoonsgerichte zorg. Een huis waar u zich snel prettig en thuis voelt. Zorg én uw welzijn gaan bij ons hand in hand.

Wonen
Op de grens tussen Kralingen en Crooswijk ligt het 13 etages tellende Aafje Hoppesteyn met een prachtig uitzicht over het centrum en de Kralingse Plas. Een gezellig complex waar u zelfstandig kunt wonen en waar 24 uur per dag zorg aanwezig is. De comfortabele tweekamerappartementen die u kunt huren, hebben een eigen douche en kitchenette en zijn ook beschikbaar voor echtparen.

Welzijn
Er zijn veel faciliteiten zoals een internetcafé, pedicure, kapper en winkels in de omgeving. Verder is er een gezellige brasserie, die open is voor de buurt, met een heerlijke tuin aan het water van De Boezem. Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenaanbod zoals schilderen, sjoelen, beweegacitviteiten, optredens en nog veel meer!

Zorg
Er zijn verschillende woon-zorg mogelijkheden. Met aandacht voor u, uw wensen en vanuit ons vakmanschap geven we de zorg die we met u afspreken. Deze afspraken nemen we in een zorgplan op.

Interesse in een rondleiding?
Proef de sfeer van Aafje Hoppesteyn. Wilt u meer informatie over de voorwaarden of een rondleiding? Bel naar 088 8 233 233, onze klantadviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden. Om een appartement te kunnen huren in Hoppesteyn hebt u een zorgindicatie (WLZ VV4) nodig vanuit het CIZ.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.