En A&A Thuishulp vond Anne voor hem.

Al heel mijn leven hou ik van jazz. Ik draaide ook jaren lang in cafés. Maar onlangs heb ik een ongeluk gehad, dus het huishouden gaat even niet meer. Anne komt me daarbij helpen. Ze is gelukkig net zo’n jazzfanaat als ik. Terwijl zij aan het werk is, draaien we om de beurt een nummer. Mijn favoriet? ‘Fly me to the moon’.

Een oprechte klik hebben met degene die je komt helpen. Dat vinden we bij A&A Thuishulp heel belangrijk. Want helpen draait vooral om warmte en vertrouwen.

Steeds meer inwoners kiezen voor A&A Thuishulp Rotterdam. Zowel klanten als thuishulpen.

Wil jij wellicht werken als huishoudelijke hulp bij A&A thuishulp bel dan een van onze teamleiders:

Marjolijn Tan op 06 – 51 43 34 04 of Sonia Thakoer op 06 – 41 13 49 58 of stuur een mail naar werkenbij@aathuishulp.nl

Voor meer informatie zie ook: aathuishulp.nl/werken-bij-aa-thuishulp


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.