Het gebied Noordelijk Niertje, gelegen tussen de Leendert Butterstraat en Kralingse Zoom, ligt al jaren braak. Nu is het dan eindelijk zover: de bouw van het nieuwbouwproject NN Kralingen is van start! Voor de 54 woningen wordt de bouwplaats ingericht. Architectonisch krijgen de nieuwe woningen een lichte moderne uitstraling, die op een eigentijdse wijze goed aansluit op de woningen in de woonbuurt. Inmiddels is de verkoop van de woningen van NN Kralingen in volle gang. Er zijn nog maar enkele Kralingse Heren te koop.

Bij NN Kralingen zijn aspecten van duurzaamheid zowel op stedenbouwkundig als op bouwkundig niveau integraal en in onderlinge samenhang afgewogen. Alle woningen in het plan NN Kralingen maken gebruik van o.a. duurzame warmte, geen gasaansluiting, all-electric, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Dat is dus duurzaam wonen in een moderne herenhuis.

Bijzonder is dat de type Kralingse Heren (m.u.v. hoekwoning bouwnummer 31) beschikken over twee privé parkeerplaatsen ónder de eigen woning! Deze manier van parkeren zorgt er niet alleen voor dat u veilig, droog en comfortabel van en naar uw auto en huis kunt, maar creëert ook een autovrije groene zone aan de Kralingse Zoom. Vanuit de woning, die op circa 1 meter boven maaiveld ligt, kijkt u op de parkachtige zone langs het water van de Ringvaart. De groenstrook maakt het voor wandelaars mogelijk om rond de woonbuurt te lopen. Ook het groen van de voortuinen zal in plantenkeuze en door collectief beheer aansluiten op het openbare groen, zodat de groenstrook de volle breedte van het water tot de gevel zal krijgen. De woningen langs de Kralingse Zoom worden bereikt over een wandelpad door het groen. Een panoramaraam in de woonkamer geeft zicht op het groen en het water van de Kralingse Zoom.

In korte tijd hebben de makelaars van de kantoren TW3 en Langejan het overgrote deel van de woningen verkocht. Er zijn nog enkele Kralingse Heren te koop. Heeft u interesse in een van de laatste prachtige herenhuizen van ca. 200 m2 inclusief 2 privé parkeerplaatsen? Neemt u dan een kijkje op de website www.nnkralingen.nl. Of neem direct contact op met een van de verkopende makelaars, TW3 of Langejan.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.