Ter gelegenheid van het briljanten jubileum van het CHIO Rotterdam zijn op zaterdag 15 juni 65 hoefijzers verstopt op bekende en aan het CHIO gerelateerde plekken in de stad. Elk van de hoefijzers geeft op die zaterdag recht op twee vrijkaarten voor een dag naar keuze tijdens het 65ste CHIO Rotterdam van 19 t/m 23 juni a.s.

Vanaf 9.00 uur ‘s ochtends worden via de twitteraccounts van Rotterdam Sportstad (@sportstad) en van het CHIO (@chiorotterdam) tweets en berichten op de Facebookpagina van het CHIO Rotterdam geplaatst met hints die verwijzen naar de plekken waar de hoefijzers liggen. Aan elk hoefijzer zit een kaartje waarop staat wat de vinder moet doen om zijn/haar vrijkaarten te krijgen.

Jubileum
“Bij een bijzonder jubileum hoort een bijzondere actie,” zegt Jan de Mooij, bestuurslid commerciële zaken. “Ik ben benieuwd of alle hoefijzers gevonden worden, iedereen die op zoek gaat komt in elk geval op leuke, typisch Rotterdamse locaties!”

Over het CHIO
Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsport evenement dat zich met vijf sterren kan scharen bij de internationale topevenementen in de paardensport. Van 19 tot en met 23 juni 2013 wordt het evenement voor de 65e keer georganiseerd in de feeërieke omgeving van het Rotterdamse Kralingse Bos, op het terrein van de Rotterdamsche Manège aan de Kralingseweg 120. Naast een gevarieerd hippisch programma met springen dressuursport op internationaal topniveau, biedt het CHIO een aantrekkelijk programma van hippische showprogramma’s, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Steeds meer internationale bedrijven en merken zien het CHIO Rotterdam als belangrijk voor de communicatie met hun klanten en relaties. Rabobank Rotterdam is hoofdsponsor van het CHIO Rotterdam. Zie: www.chio.nl

(persbericht CHIO Rotterdam)