Zwaargewonde bij schietpartij in Kralingen

jan 21, 18 Zwaargewonde bij schietpartij in Kralingen

Een 24-jarige man is vanmiddag even voor 16:00 uur zwaargewond geraakt bij een schietpartij in de Herman Bavinckstraat in Rotterdam. Hij is in zorgwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie hield in en bij de woning waar de schietpartij plaatsvond drie mannen aan. Het betreft een man van 45, een van 24 en een van 26 jaar, allen afkomstig uit Rotterdam. Agenten sluiten niet uit dat er nog andere personen hun aandeel hebben gehad in dit incident. Daarom wordt getuigen verzocht zich te melden.

Informatie?
Heeft u iets verdachts gezien of gehoord, vanmiddag tussen 15:45 en 16:00 uur in de Herman Bavinckstraat? Bel uw informatie door aan de politie op 0900-8844. Anoniem uw verhaal doen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.


Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *