Update:

Door sneeuw en langdurige regenval staan grote delen van de  Botanische Tuin Kralingen blank. De paden zijn onbegaanbaar en het zadenhuisje is ondergelopen. Helaas moeten we daarom de Lichtjesavond, gepland voor 15 december a.s. AFGELASTEN.

Jammer, we hadden ons zo verheugd op de optredens van Nathalie en Svetlana; ons wereldkoor en natuurlijk de ontmoetingen met alle Vrienden van de Botanische Tuin.

We bezinnen ons op een herkansing in het nieuwe jaar; nieuws daarover volgt!

De stichting Vrienden van de Botanische Tuin wenst iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Een sfeervoller begin van de kerstvakantie kun je je niet voorstellen: de traditionele lichtjesavond in de Botanische Tuin Kralingen op vrijdag 15 december a.s.  Vanaf 19.00 uur branden de kaarsjes en is iedereen welkom.

In de verwarmde kas wordt chocolademelk en warme wijn geschonken en het Wereld Vrouwenkoor Sambalele zingt kerstliedjes. De vuurkorf brandt en later op de avond kunt u genieten van de muziek en zang van Nathalie Merfort en Svetlana Lohman en niet te vergeten: een wandelingetje door onze sfeervol verlichte tuin!

De Botanische Tuin Kralingen heeft veel te danken aan een grote groep vrijwilligers die onder leiding van beheerder Jack bijdraagt aan het onderhoud. Natuurlijk zijn zij er tijdens de Lichtjesavond bij. U komt toch ook?

Toegang gratis
Aanvang Lichtjesavond 19.00 uur

Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De hoofdingang van de Botanische Tuin Kralingen vindt u aan de Kralingse Plaslaan 110 b.

Gratis parkeren na 18.00 uur.

Zie ook www.botanischetuinkralingen.nl

En www.sacredmusic.nl voor meer informatie over de musici.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.