Wanneer?
Donderdagavond 19 mei, van 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur

Waar?
De Paleiszaal, Pompgebouw De Esch, Rijnwaterstraat 11, Rotterdam

Op de agenda van deze gebiedscommissievergadering staat onder meer (onder voorbehoud):

 

  • Voorafgaand aan de vergadering (v. 19.40-19.50 uur) kunnen gebiedscommissieleden naar de Buitenbassinweg in De Esch komen (om de situatie rondom het verkeersbesluit Nieuwe Maasparcours ter plekke te bekijken).
  • Bespreking van het inrichtingsplan over de nooduitgangen bij Gerdesiaweg.
  • De gebiedscommissie neemt een besluit over diverse aanvragen voor het budget voor bewonersinitiatieven en participatieactiviteiten. Het gaat onder andere om: De Crooswijk Running Clinics; een voorstel voor teksten op een blinde muur in Crooswijk; een culturele historische dag in Kralingen-West; het Midzomerfestival in Kralingen-West en Kralingen–Oost; maatregelen om de luchtkwaliteit op de Maasboulevard te verbeteren en een aanvraag van de bewonersvereniging Lusthofkwartier.
  • De gebiedscommissie heeft met bewoners en samenwerkingspartners een gebiedsplan voor Kralingen-Crooswijk gemaakt. De gemeentelijke clusters (Stadsontwikkeling, Stadsbeheer, Maatschappelijke Ontwikkeling en de directie Veiligheid) voeren de maatregelen uit het gebiedsplan uit. De gebiedscommissie bespreekt de voortgangsrapportages van het eerste kwartaal van 2016 over de belangrijkste doelen van het gebiedsplan.

♦ Vooraankondiging: op 9 juni organiseert de gebiedscommissie Kralingen Crooswijk een speciale vergadering over Kralingse Bos & Plas.

De definitieve agenda kunt u nalezen rotterdam.nl/kralingencrooswijk Iedereen is van harte welkom om de vergaderingen van de gebiedscommissie als publiek bij te wonen!

Wilt u inspreken over onderwerpen die niet op de agenda staan? Meld dat dan per email: gebiedkralingencrooswijk@rotterdam.nl of per telefoon: 010-267 2199.

gemeente rotterdam logo

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.