Houdt u van handwerken? Doe dan mee!

Granny’s Finest en DOCK nodigen u uit om mee te doen met een van de nieuwe handwerkclubs in Kralingen-Crooswijk. Handwerken is weer helemaal terug van weggeweest, het wordt zelfs het nieuwe yoga genoemd omdat de hersenen op een gezonde manier bezig gehouden worden. Daarnaast hebben de ritmische bewegingen van de tikkende pennen dezelfde voordelen voor lichaam en geest als meditatie.

Granny’s Finest is een modemerk waarbij jonge ontwerpers en senioren samenwerken aan handgemaakte producten. Van elkaar leren en gezelligheid spelen een grote rol bij deze club. Deelname aan de clubs is kosteloos en vrijblijvend. Granny’s Finest verzorgt mooie garens om mee te handwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteindelijk zullen de handgemaakte producten liggen te pronken in diverse winkels door het hele land. De ‘grannies’ ontvingen al vele bedankkaartjes van trotse dragers die blij zijn met hun handgemaakte product door oma.

De handwerkclubs in Kralingen-Crooswijk worden mogelijk gemaakt door Granny’s Finest, in samenwerking met DOCK. Kijk voor meer informatie op www.grannysfinest.com/clubs

Elke week komen de deelnemers van Granny’s Finest  bij elkaar, tijdens de club worden de nieuwe patronen overhandigd en kan er kennis worden uitgewisseld over het handwerken en de patronen. Voor ieder niveau is er een patroon. Is het lang geleden dat u de breipennen heeft opgepakt? Geen probleem dan beginnen we met een eenvoudig ontwerp. Immers handwerken is net als fietsen, je verleert het nooit! Bovendien is het geheel gratis en werden er al vele nieuwe vriendschappen gesloten tijdens de clubs.

Foto: Milan Boonstra

Elke dinsdag van 13.00u tot 15.00u in Huis van de Wijk De Nieuwe Branding te Crooswijk, en elke donderdag van 13.30u tot 15.00u in Pompgebouw de Esch.
Komt u ook?

Voor meer informatie of om aan te melden kunt u contact opnemen met Marise Jutte (mjutte@dock.nl of tel.: 06 – 28 90 39 21).

 

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.