25 april informatieavond pelgrimsroutes Santiago de Compostela

apr 16, 19 25 april informatieavond pelgrimsroutes Santiago de Compostela

Afbeelding: Jacobus de Meerdere

Er zijn veel pelgrimsroutes naar Santiago de Compostela. Eentje loopt door Spaans Baskenland, een autonome regio met nog een eigen taal en een roerig verleden. De hoofdstad is Vitoria-Gasteiz, een samentrekking van de Spaanse en Baskische naam. De zogenoemde Camino del Norte doet ook San Sebastian aan en Bilbao, beiden prachtige steden die de moeite van een bezoekje waard zijn.

Wat ook de moeite van een bezoekje waard is, is het Café St Jacques van de regio Rotterdam van het Genootschap van Sint Jacob op donderdag 25 april a.s. waar u alles te weten kunt komen over allerlei routes naar de stad van de heilige Jacobus.

Tegenwoordig zijn we te vinden in ‘BasQ-kitchen’ in de Markthal waar u in een echt Spaanse sfeer lekkere tapas kunt eten en misschien wel uw Spaans kunt oefenen. Wel even de trap op naar de 1e etage.

Café St Jacques is van 17.00 – 19.00 uur, consumpties zijn voor eigen rekening.

Bienvenido of Ongietorri in het Baskisch.

Pelgrim op weg


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *