• Reünie Hugo de Vries, Groene Delta- en Wellantcollege 21 maart

Op vrijdagavond 21 maart organiseert het Wellantcollege aan de Bosdreef 111 van 19.00 tot 22.30 uur de reünie voor oud-leerlingen en (oud)docenten ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum. De opleiding ging in het schooljaar 1963/64 van start onder de naam Hugo de Vries. Later werd dat Groene Delta College en thans draagt de school de naam Wellantcollege.

Natasja Knape, docente Bloemsierkunst en woordvoerster van de reünie- commissie: “De reünie heeft ontmoetingsruimten op leerjaar en op vakgenoten. We hebben immers drie studierichtingen, voor bloemisten, hoveniers en dierverzorging.”

Er verschijnt een Reünie Magazine. Een oud-leerling zingt en de band Reggy & Friends zorgt voor prettige Latin muziek op de achtergrond. “Want voorop staan de ontmoetingen!”

Aanmelden per mail: n.knape@wellant.nl, telefonisch: 010-2175922. Zie ook: www.wellant.nl

Vermoedelijk dateert de foto uit 1969 (inderdaad: het Rembrandt affiche). De man met sik is de kleinzoon van Hugo de Vries zelf. Hij heeft de school geopend. Foto: oud-directeur de heer Van Eek.

Vermoedelijk dateert de foto uit 1969 (inderdaad: het Rembrandt affiche). De man met sik is de kleinzoon van Hugo de Vries zelf. Hij heeft de school geopend.
Foto: oud-directeur de heer Van Eek.

Monique van der Gaag