Alle evenementen zijn tot 6 april geannuleerd!

Dit is slechts een deel van de activiteiten voor 55-plussers die in maart worden georganiseerd door de plaatselijke zorginstellingen Aafje, Middin en Lelie zorggroep. Voor meer informatie dient u zich te wenden tot de genoemde zorginstellingen. U kunt ook kijken op: www.agendakralingencrooswijk.nl.

Uit het activiteitenprogramma in Aafje Hoppesteyn, Boezemsingel 100, tel. 088-8231015

Fitgym
Op maandag van 10.00 -11.00 uur vindt de beweegactiviteit ‘Fitgym’ plaats in Hoppesteyn. Met professionele begeleiding kunt u de beweegactiviteit bijwonen met als doel uw spieren te versterken. Gratis proefles is mogelijk.
Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Avery James op telefoonnummer 06-37271080.

Yoga

Yoga voor Senioren

Op donderdag van 11.00 tot 12.00 uur. Deze les vindt doorgang vanaf 7 deelnemers. Aarzel niet en neem contact op!
Of u nu een beginner bent, herstellende van een blessure, na een tijdje weer terugkeert of gewoon uw beoefening wilt verdiepen, kom naar de laagdrempelige yogalessen van Aafje. De vorm is Hatha Yoga en is geschikt voor iedereen. De oefeningen worden indien nodig aangepast. Het enige wat u nodig heeft is makkelijk zittende kleding en een handdoek.

Het is mogelijk om een proefles mee te doen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kunt u bellen met Sharida Soeltan, telefoonnummer 06- 14679990.

Klaverjassen
Op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur wordt er geklaverjast in de Brasserie van Hoppesteyn. Kosten: € 2,- per keer. Wanneer er genoeg deelnemers zijn, kan er ook gejokerd worden.

Muzikaal optreden
Op vrijdag 3 en 17 april speelt en zingt pianist Bert Arends in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis.

Superbingo
Op zondag 5 april vindt de Superbingo plaats in de Brasserie van Hoppesteyn.
Aanvang: 14.00 uur. Kosten: U kunt al vanaf € 5,- meespelen. Consumpties voor eigen rekening.

Muzikaal optreden
Op vrijdag 10 april treedt muzikale entertainer Yvonne Michels op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,- (met strippenkaart of een los kaartje te koop bij de kassa van de Brasserie). Consumpties voor eigen rekening.

SuperPaasbingo
Op zondag 12 april vindt de SuperPaasbingo plaats in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Kosten: U kunt al vanaf € 5,- meespelen. Consumpties  voor eigen rekening.

Koningsdag
Op Koningsdag, maandag 27 april, de muzikale act van Oscar van den Bergen in de Brasserie van Hoppesteyn.. Aanvang: 14.00 uur. Entree: Gratis. Consumpties voor eigen rekening.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.