Dit is slechts een deel van de activiteiten voor 55-plussers die in april 2019 worden georganiseerd door de plaatselijke zorginstellingen Aafje, Middin en Lelie Zorggroep. Voor meer informatie dient u zich te wenden tot de genoemde zorginstellingen. U kunt ook kijken op: www.agendakralingencrooswijk.nl.

 

 


Uit het activiteitenprogramma in Aafje Hoppesteyn, Boezemsingel 100, tel. 088-8231015

Pianomuziek
Op vrijdag 19 april treed pianist Bert Arends op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Super Bingo
Op zondag 21 april vindt er een Super Bingo plaats in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 5,-. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Koningsdag
Op zaterdag 27 april vindt er een Koningsdag Muziek Bingo plaats in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,- (met strippenkaart). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Fitgym
Op maandag van 10.00  tot 11.00 uur vindt de beweegactiviteit ‘Fitgym’ plaats in Hoppesteyn. Met professionele begeleiding kunt u de beweegactiviteit bijwonen met als doel uw spieren te versterken. Gratis proefles is mogelijk. Heeft u vragen? Dan kunt u bellen met Avery James: 06-37271080.

Yoga voor volwassenen en senioren

Let op: Voor deze les geldt een wachtlijst. Bij genoeg deelnemers kan een nieuwe groep gestart worden. Aarzel niet en neem contact op.

Donderdag 11.00 tot 12.00 uur: Groep B: Yoga voor mensen met een bewegingsbeperking
Deze lessen zijn geschikt voor mensen met een bewegingsbeperking,  bijvoorbeeld in de gewrichten (heupen, polsen, knieën). Of voor mensen die herstellen na een val of operatie. De houdingen zijn voornamelijk staand met ondersteuning en zittend op een stoel. De lessen zijn erop gericht om de spieren en gewrichten soepeler te maken. U leert spanningen los te laten en uw concentratie en motoriek te verbeteren. En dat allemaal binnen de grenzen van uw eigen beperkingen.

Het is mogelijk om een proefles mee te doen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wilt u blijven deelnemen? Dan zijn de kosten: 10 lessen voor € 40,-.

Voor meer informatie kunt u bellen:  06 14679990. Of neem een kijkje op de website www.yogaenwelzijn.nl

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)