Travel Clinic Erasmus MC

mrt 14, 19 Travel Clinic Erasmus MC

Actie 10% korting voor studenten is voorbij!

In De Ster (krant) van 12 maart jl. werd een verkeerde advertentie Travel Clinic afgedrukt. Die werd al geplaatst in De Ster van 21 augustus 2018 (Eurekanummer) en gaat over de toen geldende studentenkorting van 10%. De kortingsactie is al lang voorbij. De Ster ging hier in de fout. Excuses!

Gaat u binnenkort op reis? Travel Clinic Erasmus MC is dé organisatie waar u terecht kunt voor vaccinaties en deskundig reizigersadvies. U vindt ons tegenwoordig op de Zimmermanweg 7, pal naast de hoofdingang van het Erasmus MC.

De Travel Clinic is er voor iedereen die voor korte of langere tijd naar de (sub)tropen gaat. Wij bieden u informatie en een persoonlijk gezondheidsadvies voor op reis. Ook voor vaccinaties, malariamiddelen en reisbenodigdheden kunt u bij ons terecht.

Bel snel 010 704 5050 of ga naar www.travelclinic.com


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *