Alle evenementen zijn tot 6 april geannuleerd!

Dit is slechts een deel van de activiteiten voor 55-plussers die in maart worden georganiseerd door de plaatselijke zorginstellingen Aafje, Middin en Lelie zorggroep. Voor meer informatie dient u zich te wenden tot de genoemde zorginstellingen. U kunt ook kijken op: www.agendakralingencrooswijk.nl.

Uit het activiteitenprogramma in Aafje Hoppesteyn, Boezemsingel 100, tel. 088-8231015

Fitgym
Op maandag van 10.00 -11.00 uur vindt er de beweegactiviteit ‘Fitgym’ plaats in Hoppesteyn. Met professionele begeleiding kunt u de beweegactiviteit bijwonen met als doel uw spieren te versterken. Gratis proefles is mogelijk.

Heeft u vragen? Dan kunt u bellen met Avery James, telefoonnummer 06-37271080.

Yoga
Yoga voor Senioren
Donderdag 11.00-12.00 uur. Deze les vindt doorgang vanaf 7 deelnemers.
Aarzel niet en neem contact op.

Of u nu een beginner bent, herstellende van een blessure, na een tijdje weer terugkeert of gewoon uw beoefening wilt verdiepen, kom naar de laagdrempelige yogalessen van Aafje. De vorm is Hatha Yoga en is geschikt voor iedereen. De oefeningen worden indien nodig aangepast. Het enige wat u nodig heeft is makkelijk zittende kleding en een handdoek.

Het is mogelijk om een proefles mee te doen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kunt u bellen met Sharida Soeltan, telefoonnummer 06- 14679990.

Klaverjassen
Op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur wordt er geklaverjast in de Brasserie van Hoppesteyn. Kosten: € 2,- per keer. Wanneer er genoeg deelnemers zijn, kan er ook gejokerd worden.

Zangkoor
Op vrijdag 13 maart treedt het dameskoor de Krijsende Krengen op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,-  (met een strippenkaart of een los kaartje te koop bij de kassa van de Brasserie).
Consumpties zijn voor eigen rekening.

Superbingo
Op zondag 15 maart vindt er de superbingo plaats in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Kosten: U kunt al vanaf € 5,- meespelen.
Consumpties zijn voor eigen rekening.

Pianomuziek
Op vrijdag 6 en 20 maart speelt en zingt pianist Bert Arends in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis.

Klassieke muziek
Op vrijdag 27 maart treedt het kamermuziekensemble ‘Klassiek op Zuid’ op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,- (met een strippenkaart of een los kaartje te koop bij de kassa van de Brasserie).
Consumpties zijn voor eigen rekening.

Open Dag Zorg en Welzijn | AFGELAST VANWEGE CORONAVIRUS!
Op zaterdag 21 maart bent u van 11.00 tot 14.00 uur van harte welkom op de Open Dag Zorg en Welzijn. Er is op deze dag van alles te doen: uw bloeddruk laten meten, creatieve workshop, gratis poffertjes en andere lekkernijen. Maar er is ook een informatiemarkt, met nieuwe snufjes op Welzijnsgebied. Ook kunt u nog een kijkje komen nemen op de rommelmarkt!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.