Gimsel biedt je een compleet biologisch assortiment. Geen zorgen over chemicaliën of schadelijke toevoegingen. Onze telers werken niet tegen, maar mét de natuur. Ook als je speciale wensen hebt, doe je bij ons zorgeloos boodschappen.

Gezond ≠ goed
Gezond eten is niet altijd hetzelfde als goed eten. Een voedzaam product is misschien wel prima voor jou, maar als het verkregen is door andere mensen, dieren of de planeet uit te buiten, dan komt het onze winkel niet in! De boodschappen die je bij Gimsel haalt moeten goed zijn voor de wereld en ál haar bewoners.

Natuurlijke keuze
Niet-biologische producten bevatten vaak veel suiker en andere vage toe voegingen, zoals synthetische geur-, kleur- en smaakstoff en. Hoe meer je smaakpapillen daaraan wennen, hoe meer ze ervan willen.

Biosupermarkt Gimsel biedt een fi jn alternatief voor al die verslavende e-nummerbommen. Al sinds 1988 doen wij elke dag ons best om voor jou de beste en meest natuurlijke keuze te maken. Zo hoef je geen etiketten te checken om te weten dat wat je eet goed voor je is.

Hoe moeilijk is ‘afkicken’?
Helemaal niet! Kom maar eens een kijkje nemen in onze biologische supermarkt. Daar kun je het assortiment blind vertrouwen op een eerlijke herkomst en natuurlijke ingrediëntenlijst. Bewust shoppen is bij ons een makkie en ook nog eens hartstikke feel good: dubbel zo fijn dus.

LIEVER ALTIJD KORTING? Met de Groenpas investeer je in een nóg groenere Gimsel en ontvang je als dank een jaar lang belastingvrij shopplezier. Kijk op gimselrotterdam.nl voor meer informatie.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.