Gun uzelf of uw naaste deze Kerst een mooi geschenk voor de komende tijd: aandacht en ondersteuning waar u of uw naaste zich prettig bij voelt. Bel Anton van UWassistent Thuishulp Rotterdam voor meer informatie. Sonia en Marjolein helpen u dan graag met het vinden van een geschikte dienstverlener die bij u of uw naaste past.

De klanten van UWassistent Thuishulp Rotterdam zijn blij met de dienstverleners die hen ondersteunen. Daar ze met van alles kunnen helpen, worden ze ook wel ‘vriendelijke duizendpoten’ genoemd. Mocht u interesse hebben in deze dienstverlening: Bel nu UWassistent Thuishulp Rotterdam en u krijgt gratis een leuke stretch duizendpoot.

Thuishulp Rotterdam is al jarenlang een vertrouwde organisatie voor dienstverlening aan huis in Rotterdam en de regio en sinds kort wordt samengewerkt met de landelijk bekende organisatie UWassistent.

Samen helpen zij mensen gelukkiger te leven met de aandacht en het begrip van een vertrouwde dienstverlener, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat. Dienstverleners komen veelal uit de buurt, waardoor er ook een persoonlijke verbinding is.

UWassistent Thuishulp Rotterdam levert vervangende mantelzorg, vrijblijvend advies over financiering (PGB, Wmo en Wlz) en diensten als huishoudelijke hulp, gezelschap, begeleiding, regulier tuinonderhoud en eenvoudige klusjes in huis.

Informatie / hulp Belt u voor meer informatie of als u (extra) hulp zou willen naar: 010-3020160. Dat mag dagelijks van 8.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds, ook in het weekeinde. Of mail naar info@thuishulprotterdam.nl

De vriendelijke duizendpoten staan voor u klaar!

 

www.thuishulprotterdam.nl | Kantooradres: Pannekoekstraat 100 | 3011 LL Rotterdam | 010-3020160


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.