Rotterdam – Zaterdagavond heeft een vechtpartij plaatsgevonden tussen jongeren op de Frederikstraat in Rotter-dam. Kort daarna meldde een man zich met steekwonden in zijn zij. In totaal zijn zes verdachten aangehouden.

Even na 20.30 uur krijgt de politie een melding dat er een vechtpartij tussen zo’n tien personen gaande is op de Frederikstraat in Rotterdam-Crooswijk. Volgens de melding zijn er mogelijk messen in het spel en is er misschien wel geschoten.

Agenten krijgen onderweg informatie dat de groep zich naar de Crooswijkseweg heeft verplaatst. Daar houden agenten middels de BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) vier verdachten aan.

Kort daarna meldt in de omgeving een man zich met steekwonden in zijn zij. De man geeft een signalement van de daders. Op basis van deze informatie worden op de Kabeljauwsestraat twee verdachten aangehouden.

Het slachtoffer is met oppervlakkige steekwonden over gebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht, het verloop en de overige betrokkenen bij dit incident. Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen gevonden dat er is geschoten.

Politie.nl