De brand aan de Admiraliteitskade in de vroege ochtend van 24 december brak uit op een van de etages boven ‘Twice as Nice’ verkoop exclusieve 2e hands dameskleding, verhuur en verkoop gelegenheidskleding voor dames en heren.

Van de winkel is niets meer over. Eigenaresse Marijke van Dongen meldt dat alleen de voorgevel nog overeind staat en dat het wel een jaar kan duren voordat zij kan terugkeren naar het herbouwde pand. Maandag 4 januari deed ze haar verhaal, samen met haar verkoopster Nicole van den Berg (rechts), in Proeflokaal Kade 87 aan de Admiraliteitskade. Makelaar Herbert Hagendoorn hoopt dat het gaat meevallen, zolang er maar geen nieuwe bouwvergunning hoeft te worden aangevraagd. Ook galerie Deelen Art en Ophelia, antieke meubelen, aan weerszijden van het uitgebrande pand op nummer 91, zijn getroffen én een aantal bewoners. Onderstaande tekst is te vinden op www.twiceasnice.nl:

Marijke van Dongen Twice as Nice

‘Donderdag 24 december j.l. is ons pand aan de Admiraliteitskade getroffen door een enorme brand, waardoor het pand niet meer toegankelijk is en de totale voorraad helaas verloren is gegaan. Het is dus ook niet mogelijk om gebruik te maken van onze online shop. Natuurlijk blijven wij u gaarne van dienst om een smoking, jacquet of rokkostuum aan te bieden of te verhuren. Daartoe kunt u ons bereiken via de telefoonnummers 0630-592641 of 0104131320. De intentie is om zo snel mogelijk een herstart te maken. Er lopen op dit moment gesprekken met o.a. de verzekeringsmaatschappij en de makelaar om zo snel mogelijk een tijdelijk pand te vinden. Indien u tussentijds kleding bij ons wilt aanbieden zijn wij bereikbaar op genoemde telefoonnummers.

Met vriendelijke groet, Marijke van Dongen


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.