Zondagmiddag 28 augustus

Wat een zomer! Daar hoort natuurlijk ook een zomerconcert bij en wat is dan mooier dan een optreden in mediterrane sferen van Trio Alma Mía? Kom genieten in onze fraaie tuin op zondag 28 augustus, aanvang 15.00 uur, inloop 14.30 uur. Toegang gratis.

Alma Mía
Trio Alma Mía (stichtingmuziekinhuis.nl/ensembles/alma-mia) brengt muziek uit de Spaanse, Mexicaanse en Flamenco traditie op een intieme wijze. Met warme gitaarklanken, rustige vocalen en een diepe contrabas brengt Alma Mía het zuiden dichterbij. Op het podium staan zangeres Nele Mennes, de uit Nederland afkomstige gitarist Jur Vermijs en contrabassist Andor Horvath uit Hongarije. De muzikanten kennen elkaar uit de Rotterdamse en Haagse muziekscene en spelen sinds 2019 samen. We verheugen ons  –  met dank aan Cultuur Concreet (www.cultuurconcreet.nl)  –  op hun optreden in de Botanische Tuin!

Praktisch
De hoofdingang van de Botanische Tuin Kralingen vindt u aan de Kralingse Plaslaan 110 b; er is ook een ingang aan de Cederstraat 5.

Volg ons ook op Instagram @botanischetuinkralingen.

Secretariaat Stichting Vrienden Botanische Tuin Kralingen, postadres: Jericholaan 89, 3061 HC Rotterdam. www.botanischetuinkralingen.nl

(ingezonden mededeling Botanische Tuin Kralingen)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.