UITNODIGING

Interview met ALEXANDER RINNOOY KAN

Ter gelegenheid van zijn boek

Bordjes duiken – Ervaringen van een optimist

Donderdag 27 september 2018, 20.00 uur

Pro Rege, Oudedijk 113

Met groot genoegen nodigen wij u uit, mede namens uitgeverij Balans, voor een bijeenkomst rondom de publicatie van Alexander Rinnooy Kan, Bordjes duiken. Het boek bevat aanstekelijke, intelligente en geestige levenslessen uit politiek, bedrijfsleven en wetenschap.

Max Christern, journalist en voormalig chef economie van NRC Handelsblad, is bereid gevonden Alexander Rinnooy Kan te interviewen.

Rinnooy Kan, wetenschapper, onderhandelaar, bankier, kent de Nederlandse circuits van macht en invloed van binnenuit en gaf ze jarenlang mede vorm. Het ontwikkelen en overdragen van kennis heeft Rinnooy Kan van jongs af aan als ideaal voor ogen gestaan. En dat is wat hij in dit klein memoriaal ook doet: aanstekelijk, intelligent en geestig belijdt hij zijn liefde voor muziek en literatuur, de vreugde van reizen en koken en de kunst van het voorzitten en het onderhandelen.

Bordjes duiken is een elegante zoektocht naar wat de jaren in de wereld van de wetenschap, het bedrijfsleven, de politiek en de kunsten de auteur aan inzichten hebben opgeleverd. Geen afstandelijk verslag, maar een openhartige persoonlijke ervaring.

In zijn eigen woorden: “Lang heb ik gedacht dat een beroep op ervaring als bron van gezag niet meer is dan een doorzichtige poging om jongeren buiten de deur te houden. Inmiddels ben ik er toch van overtuigd geraakt dat levenservaring als nuttig resultaat van vele kleine en grote belevenissen niet helemaal een verzinsel is.”

Wij verheugen ons bijzonder op deze avond en hopen van harte u te mogen verwelkomen. Wilt u het ons even laten weten als u deze avond wilt bijwonen?

Vriendelijke groet van de Dames van Amesz

Telefoon: 010-4123638, e-mail: info@amesz-boekhandel.nl

U kunt nu reeds een exemplaar reserveren. (€ 19,99)

 

Boeken op elk gebied
Oosterboekhandel J. Amesz
Voorschoterlaan 145a
3062 KM Rotterdam
amesz-boekhandel.nl
 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.