Begin je weekend vrijdag met Excelsior tegen FC Groningen

okt 30, 18 Begin je weekend vrijdag met Excelsior tegen FC Groningen

Hopelijk kunnen spelers en supporters van Excelsior Rotterdam vrijdag weer juichen als de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op het programma staat.

Begin je weekend aanstaande vrijdag goed met een wedstrijd van Excelsior Rotterdam. De Kralingse eredivisieclub speelt die avond vanaf 20:00 uur thuis tegen FC Groningen. Excelsior wil in deze wedstrijd, net als in het laatste thuisduel tegen Vitesse, drie punten pakken in de strijd om handhaving in de Eredivisie.

De thuiswedstrijd tegen Vitesse werd twee weken geleden door Excelsior met 2-0 gewonnen, maar afgelopen weekend waren de Rotterdammers helaas minder succesvol. Op de Vijverberg in Doetinchem speelde Excelsior een prima wedstrijd, maar de thuisploeg bleek effectiever, waardoor De Graafschap met 4-1 won. Een domper voor Excelsior, al lag dat volgens hoofdtrainer Adrie Poldervaart helemaal aan zijn eigen ploeg: ,,Wat mij het meest frustreert is dat wij zelf nalieten om te scoren. Dit hebben we aan onszelf te danken.’’

De ploeg kan deze domper aanstaande vrijdag goedmaken. Dan komt FC Groningen naar het Van Donge & De Roo Stadion. De hoofdtrainer van de noorderlingen is een oude bekende van Excelsior Rotterdam. Danny Buijs droeg tussen 2001 en 2004 in 64 wedstrijden het shirt van de Rotterdammers. Sinds deze zomer is Buijs de verantwoordelijke man in Groningen. Succesvol is hij daar nog niet, want de Groningers staan na tien speelronden achttiende en laatste in de Eredivisie. Excelsior bezet op dit moment de tiende plaats.

Hopelijk kunnen spelers en supporters van Excelsior Rotterdam vrijdag weer juichen als de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op het programma staat.

Kaarten voor de thuiswedstrijd van Excelsior tegen FC Groningen zijn verkrijgbaar via www.excelsiortickets.nl. Daar zijn tevens de laatste tickets verkrijgbaar voor de thuiswedstrijd van Excelsior op zondag 11 november tegen Ajax (aftrap 14:30 uur). Voor die wedstrijd is een geldige (seizoen)clubkaart nodig om tickets te kunnen aanschaffen, voor het duel tegen FC Groningen geldt een vrije verkoop. Kaarten zijn tevens te koop via de administratie van Excelsior Rotterdam.

Boek over historie Excelsior

Ter gelegenheid van het 115-jarig bestaan verscheen vorig seizoen een jaar lang elke week een verhaal uit de rijke geschiedenis van Excelsior Rotterdam online. Deze verhalen werden geschreven door Vincent Wernke en Dylan Metselaar en zijn nu gebundeld in het boek ‘Voor de roem van ons Excelsior’. Dit boek vol historische verhalen over de club, spelers, trainers en bestuurders kost 15 euro en is te koop via de administratie van Excelsior.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *