Jouw kerstvakantie goed beginnen? Kom dan op zondag 22 december naar Excelsior Rotterdam – SC Cambuur! Op die dag sluiten wij 2019 af met de Excelsiorfamilie. Naast het thuisduel tegen koploper SC Cambuur, zijn er na afloop activiteiten voor de jeugd, zullen de spelers van Excelsior Rotterdam en Excelsior Barendrecht Vrouwen aanwezig zijn voor handtekeningen en foto’s, verzorgt Excelsior4All verschillende activiteiten en zullen een groot aantal oud-spelers en trainers de wedstrijd bezoeken. Aanvang van de wedstrijd: 14.30 uur.

Toffe voetbalactiviteiten
Direct na het laatste fluitsignaal van de topper tegen koploper SC Cambuur wordt het veld van het Van Donge & De Roo Stadion klaargemaakt voor allerlei toffe voetbalactiviteiten voor kids van jong tot oud! Zo kun je een potje teqball spelen, zo veel mogelijk punten scoren bij het gatendoek in het doel voor de Van Persie tribune of meten hoe hard jij kunt schieten bij de snelheidsmeter. De Excelsior Voetbalschool is aanwezig voor een pass en trap workshop. Daarnaast zullen de spelers van Excelsior Rotterdam en de speelsters van Excelsior Barendrecht vanaf 16.45 uur klaar staan aan de rand van het veld om met fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Zorg dus dat je een selfie scoort met jouw favoriet van onze mannen en/of vrouwen!

Optreden van zanger Guus Bok
Uiteraard kun je ook terecht op het Fanplein, waar in de Fan Experience Container een potje FIFA gespeeld kan worden. Bij de Fanshop kun je terecht voor Excelsior merchandise en fanartikelen en de verschillende kraampjes van Excelsior Hospitality & Events zijn geopend voor food & drinks in winterse sferen. Zo kun je daar onder meer terecht voor erwtensoep met worst, broodje rookworst, glühwein en warme chocolademelk. Direct na het laatste fluitsignaal is er op het Fanplein bovendien een live-optreden van de Kralingse zanger Guus Bok, die een speciale kerstshow zal verzorgen!

Sander Fischer schreeuwt het uit na zijn doelpunt in de vorige thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam tegen NEC Nijmegen. Foto: Jan den Breejen

Bestel nu jouw tickets
Mis deze voetbalmiddag in winterse sferen voor de hele familie dus niet en bestel nu jouw kaarten voor de thuiswedstrijd tegen koploper SC Cambuur via www.excelsiortickets.nl. Bestel je nu een halve seizoenkaart? Dan heb je naast de 9 thuiswedstrijden na de winterstop (inclusief de krakers tegen NAC Breda, Go Ahead Eagles en De Graafschap) gratis toegang tot het bekerduel tegen FC Eindhoven (dinsdag 17 december, 19.45 uur) en SC Cambuur (zondag 22 december, 14.30 uur). Ga ook hiervoor naar www.excelsiortickets.nl.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.