Weet jij ook niet goed wat voor cadeau je moet geven bij een speciale gelegenheid? En wil je niet aan komen zetten met een standaard cadeau bij je vrienden, familie of geliefde? Vier jonge ondernemers hebben een uniek concept bedacht, waardoor jouw cadeau uniek en persoonlijk wordt. Geen standaard cadeau meer, maar een Bloemenbrief!

De bloemenbrief is een concept dat bestaat uit een mooie bedrukte envelop met jouw persoonlijke tekst op de achterkant. Zo leest de ontvanger dit voordat hij of zij de envelop opent. In de envelop zit een platte plastic ‘magische vaas’, die je met warm water vorm kan geven. Bij de vaas zit een bloemenbon vanaf € 10,-. Zo kan de ontvanger op elk gewenst moment de bloemen kiezen, die hij of zij het mooist vindt. De Bloemenbrief is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

Magische vaas
De vaas wordt gemaakt in Zwitserland en is van goede kwaliteit. Daardoor is de vaas herbruikbaar. De gebruiker kan de vaas schoonmaken met chloor, zoals bij iedere vaas, en daarna kan de vaas met behulp van warm water weer plat gemaakt worden. Dit is handig voor de opslag en door hergebruik milieuvriendelijk!

De Bloemenbrief-ondernemers, vlnr.: Tiemo Bodemann, Danny Man, Loyd van den Heuvel & Darrel Liauw Joen Sim'

De Bloemenbrief-ondernemers, vlnr.: Tiemo Bodemann, Danny Man, Loyd van den Heuvel & Darrel Liauw Joen Sim’

De magische vaas is op de website te vinden als ‘magic vase’, en is in veel verschillende kleuren leverbaar: groen, blauw, rood, oranje, zwart, doorzichtig en mat wit. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan een kijkje op de website: www.bloemenbrief.com of neem contact op via de mail: bloemenbrief@gmail.com. Voor de zakelijke mogelijkheden kan telefonisch contact opgenomen worden via: 0624-751111.