– Op woensdag 16 september sluiten wij de deuren om 17.00 uur
– Op woensdag 30 september gaan de deuren weer open om 13.00 uur

Het spreekt vanzelf dat wij niet zomaar 2 weken gesloten zijn. Gedurende die tijd zal onze supermarkt geheel aan de eisen des tijds worden aangepast.

Zo zal er veel meer ruimte komen voor de vers-afdeling (groente en fruit), komt er een steak- en grill-afdeling, een sushi-afdeling en het assortiment wordt met maar liefst 1500 artikelen uitgebreid.

Zelfscannen
Niet meer wachten bij de kassa’s! in onze nieuw ingerichte supermarkt krijgt u ruimschoots de gelegenheid voor ‘zelfscannen’. Betaalgemak van deze tijd! Zelfscannen is een slimme manier van boodschappen doen. Met behulp van een handscanner scant u zelf uw boodschappen, en dat biedt veel voordelen: – Snel – Niet meer in de rij voor de kassa – Makkelijk, boodschappen direct inpakken tijdens het winkelen – Overzichtelijk, altijd inzicht in het voordeel en het te betalen bedrag.

Waar naartoe?
Gedurende de tijd dat wij verbouwen kunt u uiteraard terecht in de Albert Heijn supermarkten in de buurt: aan de Vlietlaan en in het winkelcentrum ‘Van Kralingen’ in de Lusthofstraat en, iets verderweg, in het Winkelcentrum Prinsenland, aan het Mia van IJperenplein. In Albert Heijn Prinsenland kunt u overigens al gebruikmaken van de ‘zelfscan’. Kunt u alvast oefenen!

Deze Kralingse moeder en dochter zijn ook heel erg benieuwd hoe de verbouwing gaat uitpakken

Deze Kralingse moeder en dochter zijn ook heel erg benieuwd hoe de verbouwing gaat uitpakken

Meer nieuws
De komende weken, tot woensdag 16 september, zullen wij u in De Ster op de hoogte houden.

Albert Heijn kralingen logo

Oudedijk 149 – Rotterdam
Tel. 010-2709681