De verbouwing van speeltuin Taka-Tuka Land is in volle gang! Grote machines scheppen, graven en egaliseren het terrein aan de Cole Porterstraat in Zevenkamp. De bomen zijn verplaatst en er zijn tientallen nieuwe bomen bijgekomen. Grote machines manoeuvreren tussen de wiebelstenen, schommels en de totempaal. Professionals die de waterspeelplaats nauwkeurig afmeten, vrijwilligers die struiken planten en de bomen elke dag water komen geven. Met man en macht wordt er gewerkt om Taka-Tuka Land prachtig te maken. Elke dag is er iets nieuws te ontdekken!

Liever geen koffie of overleg in de regen…..
Inmiddels is ook de oude blokhut (bijna) afgebroken om binnenkort plaats te maken voor een echte Villa Kakelbont! Op dit moment is dus er geen onderkomen meer voor de dagelijkse aanwezigheid. En zijn we dringend op zoek naar een caravan die als tijdelijk onderkomen kan dienen. Wie heeft er een beschikbaar die wij tot eind september (gratis) mogen lenen? Wij zouden er echt mee uit de brand geholpen zijn.

Opening & activiteiten
Zaterdag 27 september gaat de speeltuin voor een deel weer open. Op Burendag. Met een bescheiden feestje. De vrijwilligers zijn al druk bezig om dat te regelen. Elke dag is hulp nodig. Bij het verzorgen van de bomen en struiken, bij het bouwen van de tribune, bij het organiseren van een feest, enz. enz. In de laatste week van de zomervakantie organiseert Buurtwerk een aantal leuke activiteiten voor kinderen en ouders tegenover de speeltuin.

Contact
Bel ons, als u een caravan voor ons heeft of het leuk vindt om mee te helpen: 010 455 37 99 op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur.

Blijf op de hoogte van de verbouwing en alle activiteiten: www.facebook.com/speeltuin.takatukaland

buurtwerk-logo