Het CHIO Rotterdam bestaat 70 jaar. Het is daarmee het oudste internationale topsportevenement van Rotterdam en al die jaren vindt het plaats in ons mooie Kralingse Bos. Om dit bijzondere jubileum te vieren trakteert het CHIO Rotterdam de lezers van De Ster op een ongelooflijke korting van 50% op kaarten voor het springen op de openingsdag, donderdag 21 juni a.s. Je hebt met korting al een kaartje v.a. € 8,75.

Op de eerste dag staan maar liefst twee kwalificatiewedstrijden voor de Longines Grand Prix (Grote Prijs) op het programma. Alle wereldtoppers komen dus meteen op de eerste dag al in actie. Daarnaast is dit CHIO Rotterdam ook een observatiewedstrijd voor de bondscoaches van alle deelnemende landen voor de wereldkampioenschappen later dit jaar in de Verenigde Staten. Reken dus maar dat alle ruiters en paarden hun beste beentje voor zetten. Maar er is meer dan paardensport in het Kralingse Bos. In het Promo Village, langs de Promenade en in het gezellige Stroodorp vind je tal van horecagelegenheden en een gevarieerd aanbod van standhouders. Aan de jeugd wordt ook gedacht, voor hen is er het Indofin Kinderdorp met leuke activiteiten en optredens in het thema Amerika. De donderdag wordt afgesloten met muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp.

Hoe bestel ik kaarten?
Ga naar www.chio.nl/kaartverkoop. Klik op tickets bij donderdag 21 juni en klik op bestel tickets bij Rotterdam Stadion. Hier kunt u het aantal tickets aangeven dat u wilt bestellen. Voor de korting gebruikt u de actiecode: desteropdonderdag. De actiecode is alleen geldig op kaarten voor de donderdag in de voorverkoop (t/m 20 juni).