Deadline: verlengd naar 7 juni
Onze tiende Kunstroute wordt een extra feestelijk jubileum-evenement, dat je niet wilt missen. Het is nog tot en met 7 juni mogelijk in te schrijven voor deze Kunstroute.

Naast de spectaculaire opening bieden we dit jaar onder meer festivalcafé Croos, de veiling en straatkunst. Ook komt er weer een culinaire route en wordt er een magazine gemaakt met de hoogtepunten van tien jaar Kunstroute met veel beeldmateriaal en verschillende interviews.

Publiciteit
Het programmaboekje komt terug, naast natuurlijk de publiciteit die je gewend bent van ons en die we dit jaar ook extra zullen inzetten. Zoals de bijlage in De Ster van 20 september die dan een oplage heeft van ca. 50.000 en zal worden verspreid in Kralingen-Crooswijk, een deel van Rotterdam-Centrum, een groot deel van Prins Alexander en Fascinatio (Capelle a/d IJssel). De tiende Kunstroute Kralingen-Crooswijk wordt een Kunstroute om niet te missen!

  • Vrijdag 7 oktober: spectaculaire opening in Galerie Kralingen
  • Weekend 8 en 9 oktober: Kunstroute Crooswijk
  • Weekend 15 en 16 oktober: Kunstroute Kralingen

Nog niet ingeschreven?
Vul uiterlijk 7 juni het formulier in op onze geheel vernieuwde website. Je vindt het formulier rechtstreeks via de volgende link: kunstroutekralingencrooswijk.nl/inschrijven

Mocht dat problemen opleveren, mail dan naar info@willemvanhest.nl

Al ingeschreven?
Heb je je al ingeschreven, check dan je gegevens op kunstroutekralingencrooswijk.nl/kunstenaars of op de site via de knop aanmeldingen. De gegevens zijn nog niet compleet, zo ontbreken nog de sites, telefoonnummers en de disciplines. Maar je kunt controleren of je erbij staat en of bijvoorbeeld je naam correct is weergegeven.

Flyer
De flyer voor de 10e Kunstroute is al beschikbaar, zowel digitaal als in gedrukte vorm. Mocht je een aantal exemplaren van de flyer willen, mail dan info@willemvanhest.nl of kom naar Place Bon Ton op 4 juni in het Oude Noorden (zie ook hieronder).

kunstroute kralingen croowijk 2016 flyer

KinderKunstRoute – Madame Jeanette
Ook dit jaar organiseren we weer activiteiten die de kinderen in Kralingen-Crooswijk met de kunstroute kennis laten maken. Dit jaar besteden we daar extra veel aandacht aan, onder de naam Madame Jeanette.

Wil je op dat gebied iets doen, een workshop of demonstratie geven, kinderen over je werk vertellen?

Laat het ons weten via info@kunstroutekralingencrooswijk.nl. We besteden er bij onze publiciteit extra veel aandacht aan op onder meer de website, in de krant en in het programmaboekje.

bon ton 2

Place Bon Ton op Pijnackerplein
Op zaterdag 4 juni is op het Pijnackerplein opnieuw de Kunst- en Curiosamarkt Place Bon Ton. Place Bon Ton is niet alléén een Kunst- en Curiosamarkt, maar ook een cultureel evenement in Franse sfeer, op een mooi historisch plein in het Oude Noorden. Er zijn muziekoptredens, (kunst)workshops voor jong en oud, terrassen en foodstands. In Souterrain P3 aan het Pijnackerplein is een literatuur podium. De Kunstroute Kralingen-Crooswijk presenteert zich met de nieuwe flyer, met werk van deelnemers aan de route en op het literatuurpodium. Zie de flyer.

bon ton

Midzomerfestival Kralingen

Vanaf zaterdag 18 juni is de Kunstroute Kralingen-Crooswijk één van de organisatoren van het tweede Midzomerfestival Kralingen. Het thema is dit jaar ‘Tango, Jazz en Midzomer’.

Op 18 juni opent Paulette Verbist, vicevoorzitter van de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk en groot kunstliefhebster, het evenement. TangoZZs & More treedt op en we gaan weer een expositie van deelnemers aan de route organiseren. Tijdens het optreden wordt live geschilderd en worden de deelnemende kunstenaars voorgesteld aan het publiek. Tot en met 3 juli is er een uitgebreid Midzomer-programma in Trompenburg Tuinen & Arboretum, Pro Rege en de Hoflaankerk. Kijk op: midzomerfestivalkralingen.weebly.com

(ingezonden mededeling Kunstroute Kralingen-Crooswijk / Willem van Hest)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)