In de eerste week van de zomervakantie gaat Super-Actief weer op kamp met kinderen uit Kralingen en Crooswijk. In de week van 16-20 juli.

We weten het gewoon zeker, ook dit jaar organiseren we weer een onvergetelijke week voor de kinderen. Het kamp is bedoeld voor kinderen die niet op vakantie kunnen of die door omstandigheden een weekje eruit goed kunnen gebruiken. Kinderen tussen de 6 en de 12 jaar! Vandaag hebben we het laatste kind al ingeschreven. Geen 45 kinderen, zoals de bedoeling was, maar 46 gaan er mee. Zoveel kinderen die er gewoon op wachten dat ze mogen inschrijven!

Inzameling
De inzameling van geld verloopt ook weer boven verwachting. Wat zijn er toch een hoop lieve mensen en fondsen. We zijn er nog niet, maar in de afgelopen 4 weken is er veel gegund.

Twee fondsen hebben een toezegging gedaan, tezamen € 4.000. Maar er zijn naar aanleiding van de eerste publicatie in De Ster ook flink wat giften gestort. Bij elkaar € 675 !!!  Geweldig toch?

En afgelopen zondag was er de Wijkmarkt geweest in De Esch met opbrengst voor het kinderkamp en daar is € 222 opgehaald.

En er was nog een collecteweek, met het Oranjefonds, waarvan 50% van de opbrengst aan het Kinderkamp toekomt. Daarvan weten we 2 juli a.s. de opbrengst. Dus het gaat goed met onze actie, maar we zijn er nog niet!

Tot slot mogen we het bestelbusje van de Vrijwilligerswinkel lenen in de kampweek wat ook een donatie is van minimaal € 250 want dat sparen we uit omdat we geen personenbusje hoeven te huren om voldoende spullen mee te kunnen nemen. Bedankt alle lieve, gulle gevers, jullie zijn super!

Helpt u mee?
Er is €14.500 nodig. Een flink bedrag, wat vooral komt door de hoge kosten van het kamphuis en het vervoer. Maar we zijn volop  aan de slag om het bij elkaar te brengen. We hebben nu al € 4.897 gekregen en we hebben door het lenen van de bestelauto van de Vrijwilligerswinkel € 250 uitgespaard. We zijn dus nog op zoek naar € 9.353 Helpt u mee?

Komende acties:

De kinderen verzamelen zelf flessen voor het statiegeld en doen diverse kleine acties om geld in te zamelen, zoals de rommelmarkt en cupcakes bakken.

De volwassenen gaan aan de slag met het aanschrijven van fondsen en vragen vrienden en familieleden om een donatie te doen of een kind te sponsoren. Wilt u meer informatie over deze actie? Belt u ons dan! Misschien is het een leuk idee om zoiets met een paar collega’s te doen of samen met uw familie. En weet, dat wij alles waarderen, want alle beetjes helpen.

Een groep moeders van de kinderen gaat koekjes en cakes bakken en verkopen voor het kamp, dus er komt nog meer aan.

Via de Ster tonen wij u onze voortgang, de ene keer in de huis-aan-huiskrant, de andere keer op De Ster Online, www.desteronline.nl.

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op Facebook:  facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

Doneren
Wilt u doneren dan kan dat op: NL16 RABO0182450171, t.n.v. Stichting Super-Actief o.v.v. Kinderkamp 2017. Alvast hartelijk bedankt voor u bijdrage!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.