Sterfotograaf Winish Chedi verveelt zich geen dag. Hij studeert fotografie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en is vaak op pad voor De Ster. Daarvan getuigt de serie foto’s die hij begin deze week stuurde. De foto’s werden gemaakt in de afgelopen twee weken.

Ook is hij bezig met een project over de Rotterdamse fotograaf Peter Martens die ooit aan de Boezemweg in Crooswijk woonde. Het resultaat daarvan kan tijdens de Kunstroute Kralingen-Crooswijk (www.kunstroutekralingencrooswijk.nl) worden aanschouwd.

Te zien zijn achtereenvolgens foto’s van de Green River Jass Band in Pro Rege dd. 30 juni – North Sea Round Town / Muzikc (www.muzikc.nl); de ‘Jazz kerkdienst’ in Pro Rege dd. 2 juli – North Sea Round Town / Muzikc (www.muzikc.nl); de Ronde van Kralingen dd. 2 juli, start en finish in de Lusthofstraat, plaatjes gemaakt in de Botanische Tuin Kralingen ter gelegenheid van het Midzomerfestival; Siebe Kramer op zijn paard Europa, op 23 juni, tijdens het CHIO Rotterdam (heel toevallig; elders op de Ster Online staat het interview met hem dat ervoor was afgenomen door Joris Zee; Siebe won glorieus); de uitvoering van (delen uit) de Midzomernachtsdroom van Mendelssohn door het Young Talents Orchestra (Codarts/Hellendaal Instituut) in Pro Rege dd. 23 juni – Midzomerfestival Kralingen, de Tuin der Lusten in Trompenburg Tuinen & Arboretum dd. 25 juni – Midzomerfestival Kralingen; nog een paar foto’s van de expositie in de Botanische Tuin, onder meer met kralingse kunstenaar Willem van Hest en Alina Eliza Smocov en ten slotte het ‘slotconcert’ van Zangschool Suoni in Muziekcentrum MiXin’Music – Kralingen dd. 30 juni.

Bekijk hier alle foto’s van Winish

(c) Winish Chedi

Bekijk hier alle foto’s van Winish

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]